Handgemaakte meditatie altaars & accessoires | Veilig online betalen

Smudge bundel Purification & Healing

Gebruik je graag een smudge bundel maar vindt je de geur van alleen salie te intens? Herkenbaar! Deze bundel is gemaakt van verschillende kruiden. Ideaal om o.a. jezelf, je huisaltaar, meditatie altaar of meditatieplekje energetisch te reinigen. Frisse energie zorgt o.a. voor meer rust, balans, vreugde, kracht en helderheid. Weetje wat zo leuk hieraan is? Dit versterkt vervolgens je meditatie beoefening in positieve zin. Dat wil jij toch ook!?

Eigenschappen:

  • een smudge bundel van ceder, laurier en eucalyptus
  • afgewerkt met een dipping (plantaardig) van gedroogde witte salie
  • 100% natuurlijk, ook het bindmiddel
  • multi inzetbaar: voor reiniging en healing
  • circa 60 minuten brandtijd
  • lengte ongeveer 10 cm
  • ongeveer 65 gram
  • wordt uit voorraad geleverd en kan daarom qua kleur of lengte afwijken van de foto.

6,50

8 op voorraad

Meer over dit item

Het reinigen van jezelf, je huisaltaar, meditatie altaar en/of meditatieplekje is wat mij betreft net zo belangrijk als je persoonlijke hygiëne. Je neemt toch ook een douche om je fysieke lichaam te reinigen? Kleding was je toch ook? En je gaat toch ook met een zwabber of stofzuiger door je huis? Waarom zou je dan geen aandacht besteden aan het energetisch reinigen van jezelf, ruimtes of spullen? Een smudge stick is hiervoor een makkelijk en effectief middel.

Hoe gebruiken? Steek het uiteinde van de bundel aan en blaas er een tijdje op zodat de vlam dooft en de bundel blijft smeulen.
Blaas vervolgens om de kruiden goed te laten smeulen. Voer met deze smeulende bundel de smudgingceremonie of -sessie uit. Na het einde van de sessie of ceremonie kun je de bundel doven in een bakje zand (controleer goed of hij daadwerkelijk uit is) en bewaar de bundel voor een volgend gebruik.

Veiligheid: Zorg voor een vuurvaste schaal of een abaloneschelp met zand. Steek het uiteinde van de bundel aan en wapper er even mee zodat het vlammetje dooft en de bundel blijft smeulen. Ben je klaar? Duw de bundel dan altijd in het zand zodat je zeker weet dat het uit is. 

Let op! Bestelling die geplaatst worden tussen maandag 26 februari en vrijdag 1 maart worden pas op maandag 3 maart verzonden!