Handgemaakte meditatie altaars & accessoires | Veilig online betalen

Complete wierookset

Met deze mooie én complete set kan je direct genieten van een heerlijke geur op jouw meditatieplek. Je ontvangt een messing wierookbrander met mangohouten handvat. Vul de wierookbrander voor 2/3 met zand en steek een houtskooltablet aan. Plaats de houtskooltablet in de wierookbrander en laat goed smeulen. Voeg daarna naar behoefte de wierookhars toe.

Eigenschappen:

  • Messing wierookbrander 17.5 x 8 cm
  • 1 potje wierookkruid melange van Frankincense en Mirre. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
  • 1 doos (100 stuks) houtskool tabletten met een diameter van 3,3 cm
  • wordt uit voorraad geleverd

39,99

2 op voorraad

Meer over dit item

Wist je dat deze wierookbrander ook gebruikt kan worden met wierookkegeltjes en wierookstokjes? Super leuk toch? Op deze manier kan je extra veel gebruik maken van de wierookbrander.

Het wierookhars van Frankincense en Mirre heeft een kruidig, houtachting en licht Citrusachtige geur. Het is gemaakt met 100% natuurlijk ingrediënten zoals harsen, bloemen, kruiden en etherische oliën. Frankincense heeft een aardende en rustgevende werking en versterkt de meditatie beoefening. Mirre zorgt voor innerlijke rust en versterkt helderheid en inzichten.

De houtskooltabletten zijn gemaakt van hout dat duurzaam is verzameld uit appelboomgaarden (China) tijdens het snoeien en vervangen van bomen. In plaats van dit materiaal te verspillen, wordt het omgezet in deze hoogwaardige houtskooltabletten.

Let op!
Laat brandende wierook nooit onbeheerd achter.
Buiten bereik van kinderen en huisdieren plaatsen.
Niet in de buurt van brandbare voorwerpen of tocht plaatsen.
Laat brandende wierookhars nooit onbeheerd achter.
Brand altijd in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van tocht en brandbare materialen.
Vermijd het direct inademen van de rook.
Gebruik op een hittebestendige ondergrond.
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

De producten van Goudplantje worden o.a. ingekocht bij kleine groothandels. Zij reizen zelfstandig af naar families in o.a. Bali en India. Er is persoonlijk contact, checken de arbeidsomstandigheden en hebben afspraken gemaakt over een eerlijk loon.

Let op! Bestelling die geplaatst worden tussen maandag 26 februari en vrijdag 1 maart worden pas op maandag 3 maart verzonden!