Handgemaakte meditatie altaars & accessoires | Veilig online betalen

Kandelaar Diya

Deze goudkleurige messing kaarsen kandelaar uit India mag echt niet ontbreken in jouw huisaltaar of meditatie altaar. Begin of eindig je de dag met een eenvoudige ritueel – het branden van een kaarsje, met aandacht voor jezelf en anderen. Deze kaarsen kandelaar wordt in India een Diya genoemd. Je kunt er een waxinelichtje of een Ghee kaarsje in branden. Bestel de unieke Ghee kaarsjes ook in de webshop!

Eigenschappen:

  • Messing kaarsen kandelaar uit India
  • ieder exemplaar is uniek en kan licht afwijken van de foto
  • afm. 11 cm x 4 cm
  • 225 gram
  • wordt uit voorraad geleverd zonder Ghee kaarsjes

20,99

6 op voorraad

Meer over dit item

Wist je trouwens dat deze kaarsen kandelaars multifunctioneel zijn? Je kan er bijvoorbeeld ook een mooie edelsteen op plaatsen. Op deze manier heb je een echte eye catcher bij je altaar. Wil je leren mediteren maar vindt je de beoefening van meditatie erg lastig? Brandt dan bijvoorbeeld een Ghee kaarsje op de kandelaar en gebruik de vlam als focuspunt tijdens het mediteren. Telkens wanneer je afgeleid bent of mee gaat in je gedachten, richt je de aandacht terug op de vlam.

De producten van Goudplantje worden ingekocht bij kleine groothandels. Zij reizen zelfstandig af naar families in o.a. Bali en India. Er is persoonlijk contact, checken de arbeidsomstandigheden en hebben afspraken gemaakt over een eerlijk loon.

Let op! Bestelling die geplaatst worden tussen maandag 26 februari en vrijdag 1 maart worden pas op maandag 3 maart verzonden!